De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten; we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Al onze vleespakketten bestaan uit topvlees van onze koeien. Het zijn dieren, gekruist uit verschillende vleesrassen als Belgisch witblauw, Parthenais en blonde d’Aquitaine, die niet zijn gemolken, maar alleen hun eigen kalf hebben gezoogd.

Ons vlees wordt geleverd in pakketten van 5, 10 en 20 kilo. De pakketten bestaan voor minimaal éénderde uit entrecote, rosbief (in dunne lappen of aan het stuk) en lende- en kogelbiefstuk. Verder zit er tartaar, rundergehakt, en verse worst in, plus braadvlees, runderpoulet en soepvlees.

Onze pakketten zijn alleen op bestelling leverbaar. Om te kunnen bestellen vult u ons aanmeldformulier in. Daarmee komt u in ons adresboek.
Zodra er vlees beschikbaar is (ongeveer zes keer per jaar), sturen wij een mailing aan iedereen in het adresboek. Bij die mailing zit een bestelformulier dat u kunt invullen en terugmailen.
Twee dagen voor de levering ontvangt u per mail een tijdplanning, zodat u weet wanneer Zef het vlees zelf bij u thuis aflevert.

We hebben momenteel twee vleesroutes:
- Rotterdam, Den Haag, Delft, Haarlem, Amsterdam en alle tussenliggende steden.
- Arnhem, Amersfoort, Utrecht, Den Bosch Eindhoven en alle tussenliggende steden.
Met mensen die buiten de route wonen, spreken we af op een gemakkelijk bereikbaar punt.

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mailadres

Telefoon