De gewichten vermeld bij de vleessoorten zijn streefgewichten; we trachten het vlees zoveel mogelijk op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Al onze vleespakketten bestaan uit het kwaliteitsvlees van onze koeien. Het zijn dieren, gekruist uit verschillende vleesrassen als Belgisch witblauw, Parthenais en Blonde d’Aquitaine.

Ons vlees wordt geleverd in pakketten van 5, 10 en 20 kilo. We hebben verschillende soorten pakketten, zodat u kunt kiezen wat bij uw smaak en gezinssamenstelling past. In de pakketten vindt u onder andere entrecote, rosbief (in dunne lappen of aan het stuk) en lende- en kogelbiefstuk. Verder is er tartaar, rundergehakt, verse worst, braadvlees, runderpoulet en soepvlees.

Onze pakketten zijn alleen op bestelling leverbaar. Om te kunnen bestellen vult u ons aanmeldformulier in. Daarmee komt u in ons adresboek.
Zodra er vlees beschikbaar is (ongeveer zes keer per jaar), sturen wij een mailing aan iedereen in het adresboek. Bij die mailing zit een bestelformulier dat u kunt invullen en terugmailen.
Twee dagen voor de levering ontvangt u per mail een tijdplanning, zodat u weet wanneer Zef het vlees zelf bij u thuis aflevert.

We hebben momenteel twee vleesroutes:
- Rotterdam, Den Haag, Delft, Haarlem, Amsterdam en alle tussenliggende steden.
- Arnhem, Amersfoort, Utrecht, Den Bosch Eindhoven en alle tussenliggende steden.
Met mensen die buiten de route wonen, spreken we af op een gemakkelijk bereikbaar punt.

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mailadres

Telefoon

Luxe Koe Vlees Pakket
Onze dieren geven substantieel meer biefstuksoorten, zoals tournedos, lendebief en kogelbiefstuk. Het is een feest voor de roodvleesliefhebber.

Luxe Koe Vlees Pakket 5 kg: € 75,-
Aantal Luxe Koe Vlees Pakket pakketten
Hemelrijk Pakket
Ons Hemelrijk Pakket bestaat uit topvlees van onze koeien. Je vindt in dit pakket een dwarsdoorsnede van de soorten vlees die een dier levert: van entrecote tot riblap en soepvlees.

Hemelrijk Pakket van 5 kg: € 63,-
Aantal Hemelrijk Pakket pakketten
BBQ pakket
Ons BBQ pakket bestaat uit topvlees van onze koeien . Het zijn dieren ,gekruisd uit verschillende vleesrassen als Belgisch wit blauw , Parthenais en blonde d’Aquitaine,die niet zijn gemolken , maar alleen gezoogd door hun kalf. In dit pakket vind je vlees terug dat uitermate geschikt is voor de barbecue zoals côte de boeuf , sucade steak ,runderspies minute steak.

BBQ pakket 5 kg : € 70,-
Aantal BBQ pakket pakketten