Online vlees bestellen?

Wilt u weten hoe het bestelproces in zijn werking gaat en wat de bezorgopties bij u in de buurt zijn? Kies dan hieronder de optie die bij u past en geniet van Hemels Vlees!

Onze rundvleespakketten

 
Luxe Koe Vlees Pakket

Een feest voor de liefhebber van het luxere vlees! Onze dieren geven substantieel meer biefstuksoorten zoals tournedos, lendebief en kogelbiefstuk.

Luxe Koe Vlees Pakket inhoud per 5kg
Soort Aantal Maaltijden
Gehakt 5 5
Tartaar 1 1
Worstjes 8 2
Runderpoulet 1 1
Rosbiefstuk 1 1
Tournedos 2 1
Biefstuk 2 1
Kogelbiefstuk 2 1
Lendebiefstuk 4 2
Sudderlap 2 1
Rosbieflappen 2 1
Minute steak 4 2
Totaal 19

Luxe Koe Vlees Pakket (5kg) (€ 78 per stuk)

Luxe Koe Vlees Pakket ​(10kg) (€ 144 per stuk)


 
Hemelrijk Pakket

Hemels vlees in al zijn variatie van entrecote tot riblap en soepvlees.

Hemelrijk Pakket inhoud per 5kg
Soort Aantal Maaltijd
Gehakt 5 5
Tartaar 1 1
Worstjes 8 2
Hamburger 2 1
Runderpoulet 2 2
Suddelappen 4 2
Riblap 1 1
Schenkel (soepvlees) 1 1
Rosbieflappen 2 1
Biefstuk 2 1
Kogelbiefstuk 4 2
Entrecote 1 1
Totaal 19

Hemelrijk Pakket (​5kg) (€ 66 per stuk)

Hemelrijk Pakket ​(10kg) (€ 120 per stuk)


 
BBQ Pakket

Ons BBQ pakket bestaat uit topvlees van onze koeien. In dit pakket vind je onder andere côte de boeuf, sucade steak, runderspies, minute steak. Allemaal heerlijk voor op de barbecue!

BBQ Pakket inhoud per 5kg
Soort Aantal Maaltijden
Worstjes 12 3
Hamburger 12 6
Sucade steak 2 1
Runderspies 4 2
Minute steak 4 2
Biefstuk 2 1
Kogelbiefstuk 4 2
Côte de boeuf 1 1
Totaal 18

BBQ Pakket (5kg) (€ 73 per stuk)

BBQ Pakket ​(10kg) (€ 136 per stuk)


 
Hemelse aanvullingen

De aanvullingen zijn alleen verkrijgbaar indien er een pakket besteld wordt.

Gehakt 1kg € 7,-
Hamburgers 1 kg € 11,-
Filet d’Anvers 100g (rookvlees) € 3,-
Runderlever € 1,-
Rundertong € 15,-
Runderstaart € 12,-
Longhaas € 10,-
Diamanthaas / Jodenhaas 1kg € 20,-
Bavette 500 gram (2 stuks) € 19,-
Picanha 500 gram (2 stuks) € 22,-

‘De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten; we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.’