De toekomst van het Hemelrijk - Bekijk de documentaire

Grasgevoerd rundvlees van excellente kwaliteit

Een goed stuk vlees is volgens Zef gemakkelijk te herkennen. Je ziet het aan de structuur en je proeft het. Een dier dat goed gevoed is en voldoende beweegt, heeft een bijna onzichtbare vetstructuur in de spieren. Dat vet is de drager van de ‘hemelse’ smaak. Natuurlijk is de voeding van de koe belangrijk, maar Zef is ervan overtuigd dat je ook de vrijheid en het geluk van de koe proeft in het vlees. Dat geluk belandt op je bord!

Het slachten hoort er voor Zef bij maar ook dan zorgt hij goed voor de dieren. Bij een kleinschalige slachter komen de dieren in aparte hokken, zodat ze geen last krijgen van stress. Er heerst zoveel mogelijk rust.

De verwerking gebeurt door ervaren slagers, op de boerderij zelf. De diverse soorten vlees worden afzonderlijk verpakt in pakketten van 5, 10 of 20 kilo. Recepten, inclusief het traditioneel Limburgse zoervleisj, vind je in de nieuwsbrieven.

Eerlijk vlees van de boer
Vers vlees van de boer

”Elk kalf wordt op de boerderij geboren, leeft een prettig leven in de kudde en gaat aan het eind van het leven naar een lokale slachterij.”

Vers vlees van de boer

De dieren zijn vanaf hun geboorte op de boerderij. Alleen voor de slacht worden ze vervoerd naar een kleinschalig bedrijf. De verwerking gebeurt in een goed geoutilleerde werkruimte op de boerderij.

Rundvleespakket

Er zijn vleespakketten in verschillende samenstellingen. U kunt dus variëren naar gelang uw persoonlijke smaak en culinaire wensen.

Heerlijk vlees

De kwaliteit van ons hemels vlees wordt bepaald door het leven van de koe. Het vakmanschap van de slager maakt vervolgens dat u maximaal kunt genieten van een mooi stukje vlees.